Firmafester

Firmafest

Hos Koncept Aarhus har vi mere end 25 års erfaring med at arrangere firmafester og firmaevents. Vi dækker totalentreprise, hvilket betyder, at vi har ansvaret for det hele: økonomi, planlægning, underholdning, afvikling mm.

Vi tilbyder desuden at supplere med projektledelse før og efter et arrangement, så der er en rød tråd før-under-efter en firmafest eller -arrangement. Vi kan bistå dig og dit firma, uanset om dit behov er at kommunikere nye værdier, motivere til forandring, belønne for opnåede mål, eller helt enkelt at holde en god fest.

Ingen udfordringer er for store. I samarbejde med kunden skræddersyer vi den bedste løsning for det helt rigtige firmaarrangement eller firmafest. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud. Sammen vil vi skabe den unikke event, som passer til jer og jeres virksomhed – en event, som medarbejderne vil tale om i årevis.

Referencer fra tidligere afholdte firmafester

Vores team af professionelle medarbejdere har blandt andet afholdt firmafester og -arrangementer for TDC, Vestas, Fakta, Shell og KPMG.

”Alt forløb efter planen og var det bedste arrangement, vi endnu har haft afholdt. Både ideen for konceptet og afviklingen fungerede til et 11-tal.”

– Claus Jensen, tidligere adm. Direktør, Fakta A/S.

“Tak for et virkelig godt og konstruktivt samarbejde i forbindelse med afholdelsen af Vestas Global Event d. 12 maj 2007. (…) Vi havde valgt en professionel leverandør af 14 fester for i alt 15.000 gæster verden over med alt, hvad dette indebærer af underholdning, musik, mad og drikke og satellit-transmission mellem festerne. Det hele klappede, og nu klapper vi.”

– Roald Jakobsen, President, People & Culture Vestas.

”Det lykkedes Henrik Rud 3 gange at komme op med en ramme, der dels gav et perfekt univers for den strategiske kommunikation og dels rummede en super firmafest efterfølgende.”

– Morten Riisgaard-Dam, TDC.

VIL DU GERNE HØRE MERE?

Udfyld formularen her, så ringer vi dig op og tager en snak omkring Jeres behov og ønsker til jeres næste arrangement.